BasBQ
Beef en Steak

EZ spareribs

 
 

Carbo negra

Stoker
Berichten
332
Vandaag lekker tussendoor 2 spareribs gemaakt op de bbq. Eerst 2 uurtjes op 105 grafen gerookt met eikeinhout. Daarna 1.5 uur ingepakt in folie. En toen weer uitgepakt en 1 rib ingesmeerd met sticky saus. De ander kreeg een mengsel van honing, ketjap en eem beetje sesamolie.

Tussentijds aardappels gekookt en daarna op een vette bakplaat plat gedrukt om er smashed potatoes van te maken. Was een lekker zondag avond maal!

20220918_140911.jpg


20220918_160628.jpg


20220918_175819.jpg


20220918_180354.jpg
 
Ziet er goed uit.
Lekker dik bevreesde ribben zo te zien.

Die aardappels ga ik zo ook een keer proberen, weer een mooie variant erbij.
 
Goed gelukt, zal een heerlijke avond geweest zijn.
 
Gave, lekker bevleesde, ribbies. Zal zeker gesmaakt hebben.
 
Haha, ja he. Ik ben eigenlijk helemaal niet zo'n poetser maar het rooster is tot nu toe best makkelijk schoon te houden. Als het even kan drop ik alles op het middenrooster. Hoe vuil die ook is, na een nachtje weken en dan een staalwol er over is die weer als nieuw. De buitenrooster is wat lastiger om schoon te maken. Af en toe flink opstoken doet dan ook wonderen!
 
Terug
Bovenaan Onderaan