Hallo allemaal,
Ik ben Edward, bijna 40 jaar en woonachtig in de regio Zwolle.
Afgelopen zomer werd ik door een goede vriend gewezen op de "bbq pit boy's filmpjes" en hoorde ik voor het eerst over de Low 'n Slow methode. Wow, dat was een andere wereld! direct erg enthousiast!
Ik was al wel in het bezit van een weber 47, maar dat was elke sessie een drukke bedoeling om het gezin (en de visite) gaar, maar niet verbrand vlees voor te schotelen
Het low and slow op de 47 zonder temp indicatie is heel erg goed bevallen met als resultaat dat ik vanmiddag m'n eerste kooltjes in de 57 classic heb liggen en voorzichtig met de temperatuur aan het spelen ben met een paar aardappelen in folie als proef konijn.
2e kerstdag staat voor wat betreft het eten, in teken van een lange low and slow sessie
Inmiddels hier al heel wat hele bruikbare tips, idee?n, do and dont's opgepikt en werd het dus hoog tijd om lid te worden van dit genootschap.
Een ieder alvast fijne feestdagen toegewenst!
Mvg Edward
Ik ben Edward, bijna 40 jaar en woonachtig in de regio Zwolle.
Afgelopen zomer werd ik door een goede vriend gewezen op de "bbq pit boy's filmpjes" en hoorde ik voor het eerst over de Low 'n Slow methode. Wow, dat was een andere wereld! direct erg enthousiast!
Ik was al wel in het bezit van een weber 47, maar dat was elke sessie een drukke bedoeling om het gezin (en de visite) gaar, maar niet verbrand vlees voor te schotelen

Het low and slow op de 47 zonder temp indicatie is heel erg goed bevallen met als resultaat dat ik vanmiddag m'n eerste kooltjes in de 57 classic heb liggen en voorzichtig met de temperatuur aan het spelen ben met een paar aardappelen in folie als proef konijn.
2e kerstdag staat voor wat betreft het eten, in teken van een lange low and slow sessie
Inmiddels hier al heel wat hele bruikbare tips, idee?n, do and dont's opgepikt en werd het dus hoog tijd om lid te worden van dit genootschap.
Een ieder alvast fijne feestdagen toegewenst!
Mvg Edward