P
Paas
Gast
Mijn naam is Marcel Smit en woon in Berkel en Rodenrijs
Kwam terecht op bbq-nl i.v.m. de Amerikaanse vs Nederlandse vleesbenamingen.
Ik kook namelijk graag, niet specifiek een fanatieke bbq'er, hoewel ik in het bezit ben van "Culinair Barbecueen"van Steven Raichlen en een WCK57.
Dus iets van mijn voorouders genen is toch blijven hangen, vlees boven een vuur, 't is primitief maar je moest toch wat toen.
Hoop i.i.g. iets te leren via het forum, maar dat lijkt me geen enkel probleem.
Hopende op veel bbq-weer, hoewel dat voor jullie doorgewinterde rokers en grillers eigenlijk niet nodig is, iedere dag is bbq-weer !
Kwam terecht op bbq-nl i.v.m. de Amerikaanse vs Nederlandse vleesbenamingen.
Ik kook namelijk graag, niet specifiek een fanatieke bbq'er, hoewel ik in het bezit ben van "Culinair Barbecueen"van Steven Raichlen en een WCK57.
Dus iets van mijn voorouders genen is toch blijven hangen, vlees boven een vuur, 't is primitief maar je moest toch wat toen.
Hoop i.i.g. iets te leren via het forum, maar dat lijkt me geen enkel probleem.
Hopende op veel bbq-weer, hoewel dat voor jullie doorgewinterde rokers en grillers eigenlijk niet nodig is, iedere dag is bbq-weer !