BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

  • Onderwerp starter Martijn de Snaijer
  • Startdatum
M

Martijn de Snaijer

Gast
Hallo,

In januari 2012 na de aanschaf van een Weber bar-B-kettle besloten om deze een keer in de week te gebruiken. Tot op heden gelukt en vind het helemaal te gek! Low en Slow heeft de voorkeur maar ook vis gaat er regelmatig op! Hoop voor de inspiratie en om de laatste stap te zetten naar een echte pit master hier op de juiste forum te zijn.

Groetjes,
Martijn
 
Hallo Martijn, welkom hier
 
Welkom Martijn, veel plezier hier!
 
Low and slow op een Weber bar-B-Kettle? O, dat vind ik echt knap zeg, die is toch niet zo diep als een gewone Weber? Dat zal ( lijkt mij) een uitdaging zijn qua temperatuur?
Ik zeg in ieder geval welkom hier, en veel plezier!
 
welkom Martijn!
 
Hoi Martijn, welkom en veel plezier op dit forum.
 
Hey Martijn, van harte welkom hier!! :p
 
Hoi Martijn,

Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Een warm welkom Martijn!
 
hoi Martijn,
welkom bij dit edele genootschap
 
Terug
Bovenaan Onderaan