Larsvankeulen
Tondelzoeker
- Berichten
- 1
Hallo allemaal,
Na een hele tijd hier meegekeken te hebben, werd het toch tijd om mezelf eens aan te melden.
Mijn naam is Lars, ben 38 jaar.
Ik ben in 2014 begonnen met bbqen toen ik mijn eerste huis kocht. Toen met een Weber master touch.
Hier kon ik aardig mee uit de voeten en al snel kwamen de andere gerechten in plaats van de standaard speklappen en hamburgers. Dingen zoals de 3-2-1 spareribs, beer can chicken, en pulled pork had ik aardig onder de knie (al zeg ik het zelf).
Omdat ik een Indische vriendin heb, heb ik in de tussentijd ook een sate bbq gemaakt welke zeer regelmatig gebruikt word
Toen ik een aantal jaar geleden ging verhuizen, werd het ook tijd voor een nieuwe bbq. En dat is toen de bastard vx large geworden, en hier de hobby met heel veel plezier op voortgezet.
Omdat dit weekend een brisket op het menu stond was ik hier weer wat meer aan het lezen en heb me nu dus ook maar even aangemeld.
Na een hele tijd hier meegekeken te hebben, werd het toch tijd om mezelf eens aan te melden.
Mijn naam is Lars, ben 38 jaar.
Ik ben in 2014 begonnen met bbqen toen ik mijn eerste huis kocht. Toen met een Weber master touch.
Hier kon ik aardig mee uit de voeten en al snel kwamen de andere gerechten in plaats van de standaard speklappen en hamburgers. Dingen zoals de 3-2-1 spareribs, beer can chicken, en pulled pork had ik aardig onder de knie (al zeg ik het zelf).
Omdat ik een Indische vriendin heb, heb ik in de tussentijd ook een sate bbq gemaakt welke zeer regelmatig gebruikt word
Toen ik een aantal jaar geleden ging verhuizen, werd het ook tijd voor een nieuwe bbq. En dat is toen de bastard vx large geworden, en hier de hobby met heel veel plezier op voortgezet.
Omdat dit weekend een brisket op het menu stond was ik hier weer wat meer aan het lezen en heb me nu dus ook maar even aangemeld.