BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

Smiewie

Tondelzoeker
Berichten
1
Goedemorgen, ik ben Wybe en woon in het prachtige Brabant. Sinds een jaar in bezit van een Weber Performer Deluxe en volledig besmet met het BBQ virus. Afgelopen jaar o.a. het volgende gemaakt; Pulled Pork, Spareribs, Chicken Lolipops, Picanha, Ribeye, Pulled Chicken, Shortribs en pizza. Inmiddels aan het orienteren voor een Kamado i.v.m. het vele low en slow wat op de Weber altijd een beetje behelpen blijkt. Lijkt me leuk om hier onder gelijkgestemde ideeen op te doen en te delen!

Hierbij wat pica's van de creaties;

20201122_120643298_iOS.jpg
20201122_175917532_iOS.jpg
20201123_161411312_iOS.jpg
20210307_112717573_iOS.jpg
20210307_165933674_iOS.jpg
20210313_162554631_iOS.jpg
20210315_164837571_iOS.jpg
20210516_170251135_iOS.jpg
20210602_151607637_iOS.jpg
20210602_171108143_iOS.jpg
20210711_141636443_iOS.jpg
20210711_151012937_iOS.jpg
20210822_151439701_iOS.jpg
20210910_151505992_iOS.jpg
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.219
Van harte welkom bij het Genootschap!
 

Squenzy

Stoker
Berichten
298
Welkom Wybe! Hier ook een mede brabo. Je creaties zien er heerlijk uit
 

@rno

BBQ Junkie
 
 
 
 
Berichten
5.333
Welkom bij het genootschap

je geniet aardig van je virus ­čśë
 

Grimlord

Pitmaster
 
 
 
Berichten
949
Welkom Wybe.
Ik krijg spontaan honger bij het bekijken van je foto's.
Veel BBQ-plezier!
 

SandyMan

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.695
Zo te zien red jij je prima zonder Kamado hoor ;)

Welkom!
 
Bovenaan Onderaan