Hallo allemaal,
Mijn naam is Rhaelak, 40 jaar oud en ik kom uit het Westland. Na een BBQ workshop vorig jaar heeft het BBQ virus mij echt gegrepen. Sinds januari ben ik in het bezit van een kamado en ben ik inmiddels een echte fan geworden van low & slow.
Al diverse keren spare ribs en pulled pork gemaakt. Brisket staat hoog op het lijstje maar eerst nog wat andere gerechten bereiden.
Op dit moment ligt er een stuk procureur te garen tot pulled pork vanaf vanmorgen 7.30
De gasten komen zo en het is nog niet klaar
/ Rhaelak
Mijn naam is Rhaelak, 40 jaar oud en ik kom uit het Westland. Na een BBQ workshop vorig jaar heeft het BBQ virus mij echt gegrepen. Sinds januari ben ik in het bezit van een kamado en ben ik inmiddels een echte fan geworden van low & slow.
Al diverse keren spare ribs en pulled pork gemaakt. Brisket staat hoog op het lijstje maar eerst nog wat andere gerechten bereiden.
Op dit moment ligt er een stuk procureur te garen tot pulled pork vanaf vanmorgen 7.30

De gasten komen zo en het is nog niet klaar

/ Rhaelak