Hallo BBQ?ers
Mijn naam is Reinier, 38 jaar en ik sta graag in de keuken om iets lekkers klaar te maken. Nog liever doe ik dat buiten op de Kamado Joe Classic 2 die ik sinds dit voorjaar heb.
De kamado heb ik na lang twijfelen aangeschaft (het is toch een enorm duur ding), maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Vrouwlief en onze 2 jongens (4 en 6 jaar oud) hebben hem inmiddels ook leren waarderen, het geeft toch wel een onovertroffen smaak en behoudt de sappigheid van het vlees. Daarnaast is het na even wennen ook echt supersimpel om ermee te werken.
Inmiddels is er o.a. al de nodige pulled pork, hamburgers, gerookte gehaktballen en veel pizza?s op gemaakt.
De laatste tijd heb ik me ook gewaagd aan zelf worst maken, leuk om te doen, en ook nog eens echt lekker! De pulled-pork-grillworst is favoriet bij de jongens
BBQ ze!
Reinier
Mijn naam is Reinier, 38 jaar en ik sta graag in de keuken om iets lekkers klaar te maken. Nog liever doe ik dat buiten op de Kamado Joe Classic 2 die ik sinds dit voorjaar heb.
De kamado heb ik na lang twijfelen aangeschaft (het is toch een enorm duur ding), maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Vrouwlief en onze 2 jongens (4 en 6 jaar oud) hebben hem inmiddels ook leren waarderen, het geeft toch wel een onovertroffen smaak en behoudt de sappigheid van het vlees. Daarnaast is het na even wennen ook echt supersimpel om ermee te werken.
Inmiddels is er o.a. al de nodige pulled pork, hamburgers, gerookte gehaktballen en veel pizza?s op gemaakt.
De laatste tijd heb ik me ook gewaagd aan zelf worst maken, leuk om te doen, en ook nog eens echt lekker! De pulled-pork-grillworst is favoriet bij de jongens

BBQ ze!
Reinier