Beef en Steak

Even voorstellen.

  • Onderwerp starter Onderwerp starter DemoD
  • Startdatum Startdatum
D

DemoD

Gast
Dag allemaal, mijn naam is Dennis en sinds vandaag lid van dit forum (ik was al regelmatige bezoeker).

Sinds begin dit jaar ben ik de trotse eigenaar van een Cobb pro. Sinds we deze bbq hebben wordt hij veel vaker uit de hoes gehaald dan onze vorige BBQ (die stond op een gegeven moment te verstoffen  :-S).

Op de cobb heb ik o.a. pulled pork, gerookte zalm en fricandeau bereid met goede resultaten (vind ik zelf). Ik heb voornamelijk vragen omtrent rubs, kerntemperaturen en tips omtrent het gebruik van de Cobb.

 
Welkom!


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Welkom!
 
Welkom hier
Een tip : heul veul gebruiken.
Moink balls, rollade van kalfsvlees, bacon, Zeeuws spek, bcc, etcetera
Alles kan op dat kleine ding.
 
hoi Dennis,
welkom bij dit edele genootschap
 
Bedankt voor de reacties allemaal.

@Ridevi71 Bedankt voor de tips, vooral Moink balls ken ik niet (da's hier vast vloeken in de kerk  :-O). Dat ga ik zeker een keer doen.

Ik ga tweede kerstdag een stuk schouderkarbonade (1,5kg)  klaar maken op de Cobb, dus ik zal proberen wat foto's te maken. En intussen ook even de forum posts afstruinen naar wat tips and tricks.
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Terug
Bovenaan Onderaan