D
DemoD
Gast
Dag allemaal, mijn naam is Dennis en sinds vandaag lid van dit forum (ik was al regelmatige bezoeker).
Sinds begin dit jaar ben ik de trotse eigenaar van een Cobb pro. Sinds we deze bbq hebben wordt hij veel vaker uit de hoes gehaald dan onze vorige BBQ (die stond op een gegeven moment te verstoffen :-S).
Op de cobb heb ik o.a. pulled pork, gerookte zalm en fricandeau bereid met goede resultaten (vind ik zelf). Ik heb voornamelijk vragen omtrent rubs, kerntemperaturen en tips omtrent het gebruik van de Cobb.
Sinds begin dit jaar ben ik de trotse eigenaar van een Cobb pro. Sinds we deze bbq hebben wordt hij veel vaker uit de hoes gehaald dan onze vorige BBQ (die stond op een gegeven moment te verstoffen :-S).
Op de cobb heb ik o.a. pulled pork, gerookte zalm en fricandeau bereid met goede resultaten (vind ik zelf). Ik heb voornamelijk vragen omtrent rubs, kerntemperaturen en tips omtrent het gebruik van de Cobb.