V
vanburenkarel
Gast
Hallo mensen!
Even voorstellen: ik ben Karel en ik ben gek van koken. We hebben ca 250 kookboeken waar we vaak uit koken. Verder ben ik opgeleid sommelier maar waar ik eigenlijk weinig van weet is barbequen (schrijf ik dat goed? , zoveel weet ik ervan!)
De komende tijd wil ik hier dus mee aan de slag. Wat ik wel wil is dat dat wat ik eet van de grill vooral gezond en lekker is. Ik wil dus veel gaan experimenteren en hoop veel van jullie te leren! In relatie tot een vraag van een van jullie kan ik mededelen dat topkok Julius (van TV) nooit briketten gebruikt omdat daarmee geknoeid kan zijn om de brandbaarheid te vergroten. Hij gebruikt zo goed mogelijk gemaakte houtskool, grote stukken ivm brandduur.
Groeten
Karel
Even voorstellen: ik ben Karel en ik ben gek van koken. We hebben ca 250 kookboeken waar we vaak uit koken. Verder ben ik opgeleid sommelier maar waar ik eigenlijk weinig van weet is barbequen (schrijf ik dat goed? , zoveel weet ik ervan!)
De komende tijd wil ik hier dus mee aan de slag. Wat ik wel wil is dat dat wat ik eet van de grill vooral gezond en lekker is. Ik wil dus veel gaan experimenteren en hoop veel van jullie te leren! In relatie tot een vraag van een van jullie kan ik mededelen dat topkok Julius (van TV) nooit briketten gebruikt omdat daarmee geknoeid kan zijn om de brandbaarheid te vergroten. Hij gebruikt zo goed mogelijk gemaakte houtskool, grote stukken ivm brandduur.
Groeten
Karel