D
Dingeman
Gast
Goedenavond allemaal,
Ik heet Dick en ben toen ik op vakantie was in Nederland bij een goede vriend in aanraking gekomen met overheerlijke MOINK balls.
Koken heb ik altijd al leuk gevonden en nu is er sinds een goed jaar BBQ-en bijgekomen. Ondertussen al meerdere keren overheerlijke recepten op deze site gevonden en een aantal bereid.
Ondertussen komt er steeds meer interesse voor het pekelen en de vele andere mogelijkheden met vlees die op dit forum zo ontzettend goed gebruikt worden. Mijn complimenten.
Stiekem zal ik ook gelijk 1 vraag stellen, ik ben niet in het bezit weten te geraken van pinksalt of colorozozout, maar heb wel nitriet in mijn bezit weten te krijgen. Gaat het op om 97 gram zout met 3 gram nitriet te vermengen, om 3% nitrietzout te krijgen? Of maak ik dan een grote fout?
Keep up the good work!
Ik heet Dick en ben toen ik op vakantie was in Nederland bij een goede vriend in aanraking gekomen met overheerlijke MOINK balls.
Koken heb ik altijd al leuk gevonden en nu is er sinds een goed jaar BBQ-en bijgekomen. Ondertussen al meerdere keren overheerlijke recepten op deze site gevonden en een aantal bereid.
Ondertussen komt er steeds meer interesse voor het pekelen en de vele andere mogelijkheden met vlees die op dit forum zo ontzettend goed gebruikt worden. Mijn complimenten.
Stiekem zal ik ook gelijk 1 vraag stellen, ik ben niet in het bezit weten te geraken van pinksalt of colorozozout, maar heb wel nitriet in mijn bezit weten te krijgen. Gaat het op om 97 gram zout met 3 gram nitriet te vermengen, om 3% nitrietzout te krijgen? Of maak ik dan een grote fout?
Keep up the good work!