BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

H

hazeg

Gast
Dag allen,

Mijn naam is Harry, ben 57, enthousiast bbq-er en hoop hier veel te leren. Kook graag en heb een uitgesproken voorkeur voor Low en Slow, zowel op de bbq als in de oven.
Ik heb sinds enige jaren (10) een Weber 47 en dat werkt voor mij prima. Heb gisteren een thermometertje voor op het rooster aangeschaft. Boren beschadigt alleen maar en dit werkt net zo goed volgens mij.

Groet, Harry
 
Welkom!
 
Welkom!
 
Welkom Harry
 
hoi Harry,
welkom bij dit edele genootschap
 
Harry, welkom!

Met een goede boor vallen de beschadigingen wel mee ;). Het voordeel van een thermometer in de deksel is dat je de temperatuur zo kan aflezen, als je de deksel steeds moet opendoen fluctueert deze heel erg en dat is zeker bij Low & Slow heel vervelend.
 
Welkom bij de club
 
Terug
Bovenaan Onderaan