J
JaySto
Gast
Hoi,
Sinds de afgelopen jaren veel geleerd over ' echt' BBQ-en en sinds een paar maanden in aanraking gekomen met Low and Slow. Eigenlijk dus direct verkocht. In eerste instantie veel gelezen op diverse fora maar dit genootschap heeft mij het meest geholpen. Vandaar ook besloten om mij aan te melden.
Ik heb afgelopen maand een nieuwe Q gekocht, een Weber GBS Master Touch. Super fijne Q! Ik hoop hier veel meer te leren van jullie, in eerste instantie van low and slow en wat echte aanraders zijn. Ik heb tot dusver de volgende stukken vlees met L&S gemaakt: Picanha, ribs en ossenhaas. Ik heb momenteel thuis Ribe-eye, longhaas en bavette liggen dus ik hoor graag van jullie welke recepten hebben en bereidingswijzen ik zou moeten gebruiken.
Any tips?
grt Jason
Sinds de afgelopen jaren veel geleerd over ' echt' BBQ-en en sinds een paar maanden in aanraking gekomen met Low and Slow. Eigenlijk dus direct verkocht. In eerste instantie veel gelezen op diverse fora maar dit genootschap heeft mij het meest geholpen. Vandaar ook besloten om mij aan te melden.
Ik heb afgelopen maand een nieuwe Q gekocht, een Weber GBS Master Touch. Super fijne Q! Ik hoop hier veel meer te leren van jullie, in eerste instantie van low and slow en wat echte aanraders zijn. Ik heb tot dusver de volgende stukken vlees met L&S gemaakt: Picanha, ribs en ossenhaas. Ik heb momenteel thuis Ribe-eye, longhaas en bavette liggen dus ik hoor graag van jullie welke recepten hebben en bereidingswijzen ik zou moeten gebruiken.
Any tips?
grt Jason