Hallo allemaal,
Al een aantal jaren BBQen ik met een standaard Weber 47 cm. Maar sinds vorig jaar heb ik het echte BBQen ontdekt. Ik werk bij een voedingsmiddelen bedrijf (Santa Maria), wat kruiden, Tex Mex en ook BBQ producten (rubs, marinades, Grill olie en sauzen) produceert. Santa Maria is een Zweeds bedrijf. In Scandinavi? BBQen ze het hele jaar door. Zo ben ik ook met het echte BBQen in aanraking gekomen en ben net als jullie helemaal BBQ fan. De Weber 47 cm heb ik dankzij dit forum een stuk beter leren beheersen. Daarna de smaak te pakken gekregen met een UDS en sinds afgelopen weekend de trotse bezitter van een Big Green Egg.
Heel erg bedankt voor alle leuke tips die hier op het forum te vinden zijn, en de leuke en opbouwende sfeer hier!
Fulco
Al een aantal jaren BBQen ik met een standaard Weber 47 cm. Maar sinds vorig jaar heb ik het echte BBQen ontdekt. Ik werk bij een voedingsmiddelen bedrijf (Santa Maria), wat kruiden, Tex Mex en ook BBQ producten (rubs, marinades, Grill olie en sauzen) produceert. Santa Maria is een Zweeds bedrijf. In Scandinavi? BBQen ze het hele jaar door. Zo ben ik ook met het echte BBQen in aanraking gekomen en ben net als jullie helemaal BBQ fan. De Weber 47 cm heb ik dankzij dit forum een stuk beter leren beheersen. Daarna de smaak te pakken gekregen met een UDS en sinds afgelopen weekend de trotse bezitter van een Big Green Egg.
Heel erg bedankt voor alle leuke tips die hier op het forum te vinden zijn, en de leuke en opbouwende sfeer hier!
Fulco