BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

 
 

Fulco

Vuurmaker
Berichten
76
Hallo allemaal,

Al een aantal jaren BBQen ik met een standaard Weber 47 cm. Maar sinds vorig jaar heb ik het echte BBQen ontdekt. Ik werk bij een voedingsmiddelen bedrijf (Santa Maria), wat kruiden, Tex Mex en ook BBQ producten (rubs, marinades, Grill olie en sauzen) produceert. Santa Maria is een Zweeds bedrijf. In Scandinavi? BBQen ze het hele jaar door. Zo ben ik ook met het echte BBQen in aanraking gekomen en ben net als jullie helemaal BBQ fan. De Weber 47 cm heb ik dankzij dit forum een stuk beter leren beheersen. Daarna de smaak te pakken gekregen met een UDS en sinds afgelopen weekend de trotse bezitter van een Big Green Egg.

Heel erg bedankt voor alle leuke tips die hier op het forum te vinden zijn, en de leuke en opbouwende sfeer hier!

Fulco
 
hoi Fulco,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom bij de club
 
Welkom, join the club!
 
Welkom bij ons!
 
Gezellig dat je er bij bent Fulco
En ehhh............hier barbecuen we ook het hele jaar door hoor  ;)

Mac
 
Terug
Bovenaan Onderaan