Sungrunjoe
Tondelzoeker
- Berichten
- 2
Beste bbq-meesters,
Ik ben Sander, Woon in de stad Groningen.
38 jaar en geheel nieuw in de wereld van de kamado. Na, af en toe op mijn gas weber in de zomer wat klaar gemaakt te hebben. Wil ik toch weer echt vuur
.
Ik ben rond gaan kijken en er bleven uiteindelijk 3 kamado’s over. Basterd mooi zwart. Of geen egg of de kamado Joe 3.
Het is na veel wikken en wegen de kamado Joe 3 geworden. Toch achteraf altijd spannend of ik de juiste keuze heb gemaakt. Had de green egg niet beter geweest? Maar ik lees veel positiefs over de Joe 3.
Ik ben benieuwd welke gerechten ik als eerst zal gaan maken. Zijn er nog tips voor een goede slager in de stad?
Welk merk houtskool?
Zijn er ook nog tips als ik de
Kamado voor de eerste keer aan ga steken?
Kortom alle tips zijn welkom. Zodat de buurt zelfs op een mooie winterdag. De heerlijke geur kan ruiken als ik weer iets lekkers ga maken.
Foto’s volgen later nog wel
Fijne dag gewenst!!
Ik ben Sander, Woon in de stad Groningen.
38 jaar en geheel nieuw in de wereld van de kamado. Na, af en toe op mijn gas weber in de zomer wat klaar gemaakt te hebben. Wil ik toch weer echt vuur

Ik ben rond gaan kijken en er bleven uiteindelijk 3 kamado’s over. Basterd mooi zwart. Of geen egg of de kamado Joe 3.
Het is na veel wikken en wegen de kamado Joe 3 geworden. Toch achteraf altijd spannend of ik de juiste keuze heb gemaakt. Had de green egg niet beter geweest? Maar ik lees veel positiefs over de Joe 3.
Ik ben benieuwd welke gerechten ik als eerst zal gaan maken. Zijn er nog tips voor een goede slager in de stad?
Welk merk houtskool?
Zijn er ook nog tips als ik de
Kamado voor de eerste keer aan ga steken?
Kortom alle tips zijn welkom. Zodat de buurt zelfs op een mooie winterdag. De heerlijke geur kan ruiken als ik weer iets lekkers ga maken.
Foto’s volgen later nog wel

Fijne dag gewenst!!