BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen.....Han Smit

BigDaddy2165

Tondelzoeker
Berichten
1
Ik ben net lid van het BBQ genootschap en wil me graag voorstellen.
Ik woon met mijn vrouw in het mooie Lisserbroek, aan de rand van het dorp. Ik 'kamado' al een jaar of 7, op een van de eerste kamado's. Ondertussen vrij veel mogelijkheden erbij gekocht. Ik ben geen hele fanatieke BBQ-er. Ongeveer twee keer per maand, meestal bij speciale gelegenheden, met 'Family & Friends'.

Grootste succesnummers: Low & slow de 3-2-1 spareribs, shortribs en lamsbouten. Hot&fast de kippendijsaté en knoflookgarnalen.

Grootste mislukking: drie weken geleden een grote beefhammer die ik niet op tijd naar 98 graden kreeg (na 9 uur) en vanwege de tijd met 82 graden op tafel heb gezet. Taai en helemaal niet lekker te eten. Twee dagen later de resten opgezet in de eigen jus en nog twee uur laten sudderen....heerlijk. Dus een tip voor als het dreigt mis te gaan met je temperatuur: plakken snijden en in de jus laten sudderen.
 
Welkom!

Achja, we hebben allemaal we eens dat het niet loopt zoals je wil, maar daar heb je weer iets van geleerd en een reden om het nog een keer te proberen.
 
Welkom Han, veel plezier en inspiratie hier!
 
Welkom!
 
Terug
Bovenaan Onderaan