Vandaag entrecote gemaakt eerst een marinade gemaakt van 2 el rozemarijn
1.5 teentje knoflook 150ml rode wijn.
De entrecote hier een uurtje ingelegd
Toen wat amandel schijfjes geroosterd in de koekenpan dit samen met 465 gr geroosterde paprika's een halve rode peper 3 takjes peterselie en 3el olijfolie dit met de staafmixer pureren en op smaak brengen met Pezo
Dan de entrecote eerst het veranderen knapperig makken en dan bijde kanten 1 min
Ik zeg eet smakelijk
Verstuurd vanaf mijn SM-A500FU met Tapatalk
1.5 teentje knoflook 150ml rode wijn.
De entrecote hier een uurtje ingelegd


Toen wat amandel schijfjes geroosterd in de koekenpan dit samen met 465 gr geroosterde paprika's een halve rode peper 3 takjes peterselie en 3el olijfolie dit met de staafmixer pureren en op smaak brengen met Pezo

Dan de entrecote eerst het veranderen knapperig makken en dan bijde kanten 1 min
Ik zeg eet smakelijk



Verstuurd vanaf mijn SM-A500FU met Tapatalk