- Berichten
- 41
Dag 2 van het festival troost voer!
Na gisteren al de beer can chicken gemaakt te hebben, vandaag Entrecote!
:strip_exif()/f/image/fCTguDmsUKBkxWJH73CCGJcx.jpg?f=fotoalbum_large)
Mooie dikke entrecote, zelf gesneden ~2 maanden geleden van groot stuk van Beimer.
:strip_exif()/f/image/uNxMk6kQMD2czApqFbfQtTAM.jpg?f=fotoalbum_large)
Na een reverse sear nog even affakkelen, dat ging veel beter/makkelijker dan ik had verwacht!
:strip_exif()/f/image/DLfMmERxNyi9L5b6tWmRnSkM.jpg?f=fotoalbum_large)
Ja uuuh, afblijven dus... Langer dan 3 minuten hielden we het niet vol.
:strip_exif()/f/image/17GynZtWnRGstDkHxhxT371o.jpg?f=fotoalbum_large)
Precies zoals mijn vriendin hem wilt hebben! Ikzelf wil hem liever iets rauwer, maar goed, dit was nog steeds heerlijk!
:strip_exif()/f/image/p21tTMl68HebTqCUu62U043G.jpg?f=fotoalbum_large)
Ditmaal vergezeld met "restaurant aardappeltjes".
Aardappelblokjes 4 min voorgekookt, daarna bakken met zout, peper en kruidenboter kruiden, als er bruin laagje op zit gas omlaag en roomboter erbij.
Samen naar de festival livestream gekeken, vriendin nog offer verbrand in de weber. Hebben er maar het beste van gemaakt. Morgen gaan we nog een stuk picanha eten. Wordt vervolgd...
Ps. Mochten de aardappels als bijgerecht er niet bij mogen (niet op bbq gemaakt) hoor ik het graag, dan zal ik die in het vervolg weg laten!
Na gisteren al de beer can chicken gemaakt te hebben, vandaag Entrecote!
:strip_exif()/f/image/fCTguDmsUKBkxWJH73CCGJcx.jpg?f=fotoalbum_large)
Mooie dikke entrecote, zelf gesneden ~2 maanden geleden van groot stuk van Beimer.
:strip_exif()/f/image/uNxMk6kQMD2czApqFbfQtTAM.jpg?f=fotoalbum_large)
Na een reverse sear nog even affakkelen, dat ging veel beter/makkelijker dan ik had verwacht!
:strip_exif()/f/image/DLfMmERxNyi9L5b6tWmRnSkM.jpg?f=fotoalbum_large)
Ja uuuh, afblijven dus... Langer dan 3 minuten hielden we het niet vol.
:strip_exif()/f/image/17GynZtWnRGstDkHxhxT371o.jpg?f=fotoalbum_large)
Precies zoals mijn vriendin hem wilt hebben! Ikzelf wil hem liever iets rauwer, maar goed, dit was nog steeds heerlijk!
:strip_exif()/f/image/p21tTMl68HebTqCUu62U043G.jpg?f=fotoalbum_large)
Ditmaal vergezeld met "restaurant aardappeltjes".
Aardappelblokjes 4 min voorgekookt, daarna bakken met zout, peper en kruidenboter kruiden, als er bruin laagje op zit gas omlaag en roomboter erbij.
Samen naar de festival livestream gekeken, vriendin nog offer verbrand in de weber. Hebben er maar het beste van gemaakt. Morgen gaan we nog een stuk picanha eten. Wordt vervolgd...
Ps. Mochten de aardappels als bijgerecht er niet bij mogen (niet op bbq gemaakt) hoor ik het graag, dan zal ik die in het vervolg weg laten!