- Berichten
- 7.659
Beste BBQ-vrienden,
Ondanks het waardeloze natte en koude rotweer, lekker naar buiten om te grillen!
Ik maakte entrec?te door deze eerst lekker zachtjes voor te garen bij 110?C indirect en daarna snoeihard afgrillen met het gietijzeren grillrooster. Lekker grillstreepje wel geworden, maar belangrijker, het vlees was zalig sappig en prachtig medium-rare, echt heerlijk!

Hier zachtjes indirect (met wat worstjes voor de kids):

Slaatje erbij maken....

Mooi grillruitje:

Na eventjes gerust te hebben, mooie plakken maken:

Het was een zalig bordje!

Dank voor het kijken, smakelijk!
Sander
	
		
			
		
		
	
				
			Ondanks het waardeloze natte en koude rotweer, lekker naar buiten om te grillen!
Ik maakte entrec?te door deze eerst lekker zachtjes voor te garen bij 110?C indirect en daarna snoeihard afgrillen met het gietijzeren grillrooster. Lekker grillstreepje wel geworden, maar belangrijker, het vlees was zalig sappig en prachtig medium-rare, echt heerlijk!

Hier zachtjes indirect (met wat worstjes voor de kids):

Slaatje erbij maken....

Mooi grillruitje:

Na eventjes gerust te hebben, mooie plakken maken:

Het was een zalig bordje!

Dank voor het kijken, smakelijk!
Sander
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		
