- Berichten
- 46
Hallo allemaal!
Na een paar weken hier rondgesnuffeld te hebben ( wat een leuke en leerzame site!) meld ook "Q" ( in het dagelijks leven "Harry" geheten) zich aan.
Waarom Q? Uiteraard vanwege de bbQ, en tevens een knipoog naar de gelijknamige persoon uit de James Bond films. Ook ik hoop hier veel nieuwe uitvindingen te gaan doen!
Mijn gezin bestaat uit een vriendin en zoontje van 12 jaar. Allemaal zijn we gek op barbecueen. Zelf ben ik opgegroeid in het vlees, als slagerszoon zijnde en heb veel uren doorgebracht in de slagerij. Tussen alle Weber fanaten ben ik waarschijnlijk een wat vreemde eend in de bijt. Sinds een maand zijn we in het bezit van een Boretti Carbone.
( zal tevens een poging wagen om er een foto van mee te sturen)
De eerste ( veilige, want: hamburgers, lamskoteletjes, sateh's etc) sessie zijn inmiddels achter de rug, tijd voor nieuwe experimenten!
NB Foto meesturen lukt me niet. Hoe kan ik deze in een bericht voegen?

@Mike: Thanks, foto upload gelukt!
Na een paar weken hier rondgesnuffeld te hebben ( wat een leuke en leerzame site!) meld ook "Q" ( in het dagelijks leven "Harry" geheten) zich aan.
Waarom Q? Uiteraard vanwege de bbQ, en tevens een knipoog naar de gelijknamige persoon uit de James Bond films. Ook ik hoop hier veel nieuwe uitvindingen te gaan doen!
Mijn gezin bestaat uit een vriendin en zoontje van 12 jaar. Allemaal zijn we gek op barbecueen. Zelf ben ik opgegroeid in het vlees, als slagerszoon zijnde en heb veel uren doorgebracht in de slagerij. Tussen alle Weber fanaten ben ik waarschijnlijk een wat vreemde eend in de bijt. Sinds een maand zijn we in het bezit van een Boretti Carbone.
( zal tevens een poging wagen om er een foto van mee te sturen)
De eerste ( veilige, want: hamburgers, lamskoteletjes, sateh's etc) sessie zijn inmiddels achter de rug, tijd voor nieuwe experimenten!
NB Foto meesturen lukt me niet. Hoe kan ik deze in een bericht voegen?

@Mike: Thanks, foto upload gelukt!