BasBQ
Beef en Steak

En als je dan iemand aan een Weber "helpt"....

 
 
 

ReneR

Gemarineerd
Berichten
2.395
Dan moet je hem ook een beetje helpen om zelf aan de slag te gaan, toch ;)

Dus "samen", lees Hayo, het werk gedaan :blush:
IMG_42222_zps0abf8d64.jpg


IMG_42231_zps297e85ab.jpg


IMG_42241_zpsfe2157b3.jpg


IMG_42251_zpscdacac4b.jpg


IMG_42261_zps5504235a.jpg


IMG_42271_zpsff0e0301.jpg


Morgen verder met het wedstrijdrecept van Dennis B-)
 
succes leermeester  ;)
 
Dat ziet er al goed uit zeg dus vanwaar die boze blik bij dat mooie werk? :p :>
 
maroc zei:
Dat ziet er al goed uit zeg dus vanwaar die boze blik bij dat mooie werk? :p :>

Misschien valt het niet mee met Rene als "chef cuisine" :D :D :D
 
Nou bedankt weer Bert :(
=)) =)) =))
 
Undercover Gordon Ramsey haha :)

Dit word wel eel lekkere les.
 
Dat gaat helemaal goed komen! De beste manier om het te leren is een leermeester die verteld wat je moet doen, en het dan zelf te doen. Dan onthoud je het, het beste.
 
Tha "apprentice" came back =))
En onder toeziend oog van de vrouw :-O
IMG_42331_zps6a693598.jpg


Ging het varkentje op de kamado
IMG_42351_zpsf73f2cd8.jpg


To be continued....
 
miep zei:

Hij een Weber, klopt.
Deze PP maken we op de kamado omdat ik geregeld weg moet vandaag en de kamado natuurlijk geweldig goed op temperatuur blijft!
 
Zo, met een kern van 74 graden
IMG_42561_zps08009cc6.jpg


Mocht de glaze erop
IMG_42571_zps0c9aa9ea.jpg


Hey Hayo, doe eens net alsof je het leuk vindt, ze zitten te zeuren bij het BBQ Genootschap....
IMG_42551_zps285e9f34.jpg


And again, to be continued
 
Na het uitpakken.
IMG_42581_zps0538bf78.jpg


En vervolgens weer inpakken om een uurtje te rusten
IMG_42591_zps87699a48.jpg


En het plukken is begonnen
IMG_42611_zps79d1b616.jpg


Bijna klaar
IMG_42631_zps06e69c47.jpg


Tja, zo ziet het er dan uit....
IMG_42651_zpsa5ad4169.jpg


AANVALLUUUHHHHHH
IMG_42661_zps757e990a.jpg


Thanks for watching
 
VERSLAAFD :-O
 
Terug
Bovenaan Onderaan