- Berichten
- 495
Al lang kijk ik op het forum en zien we PP voorbij komen.
In voorbereiding van mijn eigen sessie al een tijd geleden een stuk nek bij de Sligro gehaald.
Je kan hem maar beter dichtbij houden
Dit pinksterweekend moest het gebeuren, de slechtste dag
qua weer uitgekozen (dacht ik). Donderdag het vlees uit de vriezer gehaald en bedenken hoe we dit gaan aanpakken.
Zoals velen de Noskos wedstrijd versie aangehouden.
Kan nu de gadgets gebruiken die ik de week ervoor gehad hebt met de verjaardag.
Het vlees is klaar om te injecteren. Beetje wat vet getrimd
Het injecteren/keuken besproeien is gebeurd. De methode die ik gebruikte was niet zo soepel, kon gelijk andere kleren aandoen
Tijd voor gadget 2 in te zetten, de vacumeer machine. Vlees een nachtje de koelkast in.
Zondagochtend 8uur ging het vlees erop samen met een blokje kers. Gadget 3 nog ingezet, de Maveick et-732.
Gelijk maar geprobeerd of deze in de slaapkamer nog bereik heeft.
Na 5 uur op de Q, mooie kleur wat ziet dat er prachtig uit. Hij was 71C toen we gingen lakken.
De Q hield zich redelijk op temperatuur te houden, hier en daar wat schuiven maar geen gigantische schommelingen
Twee uur later (15:00) werd het vlees ingepakt voor de eindsprint
17:00 was het vlees 88C, deze van de BBQ en in een handdoek laten liggen voor z'n rustperiode.
Klaar om te pullen!
Tijdens het pullen werd de eindsaus gemaakt, wat smaakt en ruikt dit goed.
Het eindoordeel, een mooi broodje Pulled Pork met augurk en saus. HEERLIJK!!
Wat over was mooi verpakt voor later
bedankt voor het kijken!
In voorbereiding van mijn eigen sessie al een tijd geleden een stuk nek bij de Sligro gehaald.
Je kan hem maar beter dichtbij houden

qua weer uitgekozen (dacht ik). Donderdag het vlees uit de vriezer gehaald en bedenken hoe we dit gaan aanpakken.
Zoals velen de Noskos wedstrijd versie aangehouden.
Kan nu de gadgets gebruiken die ik de week ervoor gehad hebt met de verjaardag.
Het vlees is klaar om te injecteren. Beetje wat vet getrimd
Het injecteren/keuken besproeien is gebeurd. De methode die ik gebruikte was niet zo soepel, kon gelijk andere kleren aandoen
Tijd voor gadget 2 in te zetten, de vacumeer machine. Vlees een nachtje de koelkast in.
Zondagochtend 8uur ging het vlees erop samen met een blokje kers. Gadget 3 nog ingezet, de Maveick et-732.
Gelijk maar geprobeerd of deze in de slaapkamer nog bereik heeft.
Na 5 uur op de Q, mooie kleur wat ziet dat er prachtig uit. Hij was 71C toen we gingen lakken.
De Q hield zich redelijk op temperatuur te houden, hier en daar wat schuiven maar geen gigantische schommelingen
Twee uur later (15:00) werd het vlees ingepakt voor de eindsprint
17:00 was het vlees 88C, deze van de BBQ en in een handdoek laten liggen voor z'n rustperiode.
Klaar om te pullen!
Tijdens het pullen werd de eindsaus gemaakt, wat smaakt en ruikt dit goed.
Het eindoordeel, een mooi broodje Pulled Pork met augurk en saus. HEERLIJK!!
Wat over was mooi verpakt voor later
bedankt voor het kijken!