Het stond al een eeuwigheid op de todo maar op een of andere manier kwam het er niet van.
Vandaag een stukje duroc buikspek gevlinderd daarna ,beetje zeezout/peper en voorzien van een mengsel van basilicum,tijjm,rozemarijn,knoflook,venkelzaadjes .
Touwje erom en aan het spit ermee .
Eerste tijdje rond de 110/120 en laatste stukje even 180 graden.
Ondertussen een wok op de keg om wat snijbiet/champignons/knoflook/avocado te wokken (niet gebeurt)
Het was best lekker maar volgende keer gelijk maar wat hoger gaan zitten in temperatuur.
Onderstaand een paar plaatjes van het geheel.
Vandaag een stukje duroc buikspek gevlinderd daarna ,beetje zeezout/peper en voorzien van een mengsel van basilicum,tijjm,rozemarijn,knoflook,venkelzaadjes .
Touwje erom en aan het spit ermee .
Eerste tijdje rond de 110/120 en laatste stukje even 180 graden.
Ondertussen een wok op de keg om wat snijbiet/champignons/knoflook/avocado te wokken (niet gebeurt)
Het was best lekker maar volgende keer gelijk maar wat hoger gaan zitten in temperatuur.
Onderstaand een paar plaatjes van het geheel.











