Lente of niet, tijd voor mijn eerste pulled pork! Ik kreeg van mijn beste vriend voor mijn verjaardag een stuk vlees naar keuze. Daar waren we het snel over eens: procureur van de beste slager van Baambrugge. 2 kg gehaald en bereid volgens een combinatie van recepten van Noskos tot BBg Pit boys. Rubje gemaakt, 8 uur op 120C waarvan 2 uur in folie en de eerste uren wat rook van eiken. Lichte paniek bij de 'stall' waarbij de temp 2 uur lang op 74C bleef hangen. Daarna toch door naar 90C.
Voorgerechtje..
Hij was heerlijk maar minder mals dan ik hoopte: het pullen kostte wat kracht. De smaak was echter fenomenaal! Coleslaw erbij en happen maar! volgende keer nog iets lower en slower denk ik. Misschien toch een stickertje verdiend
Voorgerechtje..
Hij was heerlijk maar minder mals dan ik hoopte: het pullen kostte wat kracht. De smaak was echter fenomenaal! Coleslaw erbij en happen maar! volgende keer nog iets lower en slower denk ik. Misschien toch een stickertje verdiend

Laatst bewerkt: