- Berichten
- 1.672
Na mijn WSM te hebben ingewijd met spareribs vond ik het bij de tweede stook van mijn smoker tijd om gelijk maar pp te maken. 30 augustus moet er tenslotte voor 50 personen gebarbecued worden, hoe zo ambitieus?
Op zich ging het wel ok? maar na het inpakken, want wedstrijdrecept van Noskos, knalde de temperatuur richting de 300 F. Met veel geploeter uiteindelijk de temperatuur weer stabiel gekregen.
Waarschijnlijk trok deze WSM valse lucht, want het afkoelen wilde ook niet echt met alle schuiven dicht. Duurde zeker wel 2 uur.
Inmiddels heb ik van Weber Holland een compleet nieuwe WSM aangezien er wat emaille problemen waren.
Aanstaande vrijdag ga ik een tweede keer PP maken, deze keer niet met procureur maar met een Boston Butt van 4 kilo.
Op zich ging het wel ok? maar na het inpakken, want wedstrijdrecept van Noskos, knalde de temperatuur richting de 300 F. Met veel geploeter uiteindelijk de temperatuur weer stabiel gekregen.

Waarschijnlijk trok deze WSM valse lucht, want het afkoelen wilde ook niet echt met alle schuiven dicht. Duurde zeker wel 2 uur.
Inmiddels heb ik van Weber Holland een compleet nieuwe WSM aangezien er wat emaille problemen waren.
Aanstaande vrijdag ga ik een tweede keer PP maken, deze keer niet met procureur maar met een Boston Butt van 4 kilo.