BasBQ
Beef en Steak

Eerste PP nu met foto's!

H

Hazeleger

Gast
Hallo,

foto1-2.jpg

foto2-2.jpg


vanmorgen om 05.30 ging de wekker... Pulled Pork Time...

De weber ging aan.. en branden maar...
Hij weegt 2,5 kg na de sessie 1,8 kg

0600 Ketel 122 Kern 6
0700 ketet 105 kern 25
0830 ketel 107 kern 39
0915 ketel 154 kern 48, foutje met toevoegen van de briketten
1000 ketel 109 kern 59
1100 ketel 105 kern 61, hout en brikketten gegeven
1200 ketel 111 kern 62
1300 ketel 122 kern 65
1400 ketel 105 kern 72
1500 Ketel 116 kern 75
1600 ketel 99 kern 75 brikketten bijgevuld
1715 ketel 130 kern 78
1815 ketel 117 kern 81
1900 ketel 137 kern 81 (alles wat dichter gedaan)
1930 ketel 117 kern 84, bijna!!!
2000 ketel 107 kern 84
2115 Ketel 101 kern 88!!!!

foto1-1.jpg

foto2-1.jpg

foto1-1.jpg

foto4.jpg

foto1.jpg


Resultaat  ;D

foto2.jpg


foto3.jpg



Het smaakte heerlijk had er een barbecuesaus over van Jack D met honing! Was de eerste keer, veel geleerd en komt zeker een vervolg op!!
 
hij gaat lekker, succes verder
 
Dank je!!  :D Zit nu in the zone... hahaha hij stijgt niet...
 
het kan idd nog wel een paar uurtjes duren denk ik
 
Ja zeker.... net een foutje gemaakt iets te veel kolen er op.... PP is 3 graden gezakt en temp was 80... ze waren aan het doven er door.... gelukkig nu weer omhoog, even goed in de gaten houden, tijd zat!
 
ik vond dat ook reuze spannend en best wel eng de eerste keer, hoe hou ik de temperatuur constant, dat was mijn grootste zorg toen. nu heb ik het aardig onder controle en weet ik hoe ik hem op een redelijk vaste temeratuur kan houden.
Maar vond het heel wat hoor, een sessie die uren ging duren. Bij mij waren het toen ook de gewone dingen zoals speklappen, hamburgers en sate en worst
 
Ja bij mij gaat het tot nu toe alleen maar fout als ik moet bij vullen dan vliegt hij omhoog / omlaag... maar goed is pas eerste keer  8) :D
 
ik zit hier sinds september op het forum, ik kan je zeggen dat ik echt al enorm veel geleerd heb hier
 
Lekker PP ;D 

Gaat toch mooi zo, ketel temperatuur is vrij stabiel. Veel geduld en succes.
 
Respect hoor PP op een keteltje, ben blij dat ik mijn WSM heb, dat loopt net wat stabieler. Maar hij smaakt wel lekkerder door al het afzien moet je maar denken ;-)
 
dank u allen!! Is maar goed dat de eters niet konden en dat ze later komen, mooi als borelhap haha  :-\
 
volgens mij istie er.. het blijft angstvallig stil  :-\
Eet smakelijk in elk geval!
 
Kobold zei:
volgens mij istie er.. het blijft angstvallig stil  :-\
Eet smakelijk in elk geval!

ja, we horen idd niets meer, hoop dat het goed gekomen is  ;)
 
Ik heb op twitter al een foto gezien, zag er goed uit! Ik denk dat iemand hier als eerste met de varkens badge aan de haal gaat ;)
 
Ja, maar dan moet hij wel eerst het resultaat posten ;)!
 
Frits zei:
Ja, maar dan moet hij wel eerst het resultaat posten ;)!

of zou ie al op zijn?
 
Dat ga ik nu doen hahaha bezoek kwam gister om 2100 binnen en PP was om 2115 klaar.. wat een feest!
 
Terug
Bovenaan Onderaan