- Berichten
- 41
Afgelopen week een keertje geprobeerd om Porchetta te maken.
Ik wilde toch wat buikspek kopen voor een poging babi pangang.
Ik heb dit recept gevolgd:
Ik heb de tijm en rozemarijn vers uit de tuin gehaald en zo fijn mogelijk gesneden.
De salie heb ik niet vers, dus die komt uit een potje.
Heb hem afgemaakt in de oven, ik kreeg de lidl kamado niet lekker op een hogere temperatuur. De volgende keer gewoon aanmaakblokjes erin en hem op die manier opstoken.
Al met al goed gelukt en voor herhaling vatbaar. Misschien volgende keer nog een knoflookje erin uitpersen.
Ik wilde toch wat buikspek kopen voor een poging babi pangang.
Ik heb dit recept gevolgd:

Porchetta, buikspekrollade op z'n Italiaans
Porchetta van de barbecue, een Italiaanse klassieker, langzaam gegaard buikspek met een superknapperige korst. Alleen voor die korst moet je dit al maken!
www.bbq-nl.com
Ik heb de tijm en rozemarijn vers uit de tuin gehaald en zo fijn mogelijk gesneden.
De salie heb ik niet vers, dus die komt uit een potje.
Heb hem afgemaakt in de oven, ik kreeg de lidl kamado niet lekker op een hogere temperatuur. De volgende keer gewoon aanmaakblokjes erin en hem op die manier opstoken.
Al met al goed gelukt en voor herhaling vatbaar. Misschien volgende keer nog een knoflookje erin uitpersen.



