Even een korte impressie van mijn eerste poging tot Picanha.
Slager had er alleen 1 met een wat magere vet rand, toch maar mee genomen.
Met wat peper, zout en pecanhout op het rooster gelegd. Op naar de 48 graden kerntemp.

Bijna zover!

intussen de chimmichurri gemaakt, helaas geen verse oregano en pepertje.
en na het direct grillen (niet zo spectaculair zonder smeltend vet) mooie plakken gesneden.
Perfecte manier om het weekend te beginnen. Het smaakte geweldig. prachtig stuk vlees.

bedankt voor het kijken.
Slager had er alleen 1 met een wat magere vet rand, toch maar mee genomen.
Met wat peper, zout en pecanhout op het rooster gelegd. Op naar de 48 graden kerntemp.

Bijna zover!

intussen de chimmichurri gemaakt, helaas geen verse oregano en pepertje.
en na het direct grillen (niet zo spectaculair zonder smeltend vet) mooie plakken gesneden.
Perfecte manier om het weekend te beginnen. Het smaakte geweldig. prachtig stuk vlees.


bedankt voor het kijken.