- Berichten
- 217
Afgelopen weekend een paar vrienden op bezoek en als trotse bbq'er moest ik natuurlijk wel een op de Q bereide snack serveren. Aangezien ik iedereen altijd vol lof hoor over moink balls moest dit het maar worden.
Allereerst het gehakt voorbereid. Hiervoor uiteraard het recept van Noskos gebruikt.
Vervolgens wat rub gemaakt met zout,peper,cayenne,paprika,suiker en een beetje mosterdzaad.
De oink mag natuurlijk niet ontbreken dus de ballen een jasje van bacon aangedaan.
In totaal hebben ze ongeveer een uur op 115 graden gegaard met een stukje appelhout. De laatste 10 minuten nog even ingesmeerd met een beetje smokey hickory bbq saus.
Dit is vanaf nu wel echt mijn favoriete snack, wat is dit lekker. de schaal was vrij vlot leeg dus de volgende keer moet ik er iets meer maken.
Allereerst het gehakt voorbereid. Hiervoor uiteraard het recept van Noskos gebruikt.

Vervolgens wat rub gemaakt met zout,peper,cayenne,paprika,suiker en een beetje mosterdzaad.

De oink mag natuurlijk niet ontbreken dus de ballen een jasje van bacon aangedaan.

In totaal hebben ze ongeveer een uur op 115 graden gegaard met een stukje appelhout. De laatste 10 minuten nog even ingesmeerd met een beetje smokey hickory bbq saus.

Dit is vanaf nu wel echt mijn favoriete snack, wat is dit lekker. de schaal was vrij vlot leeg dus de volgende keer moet ik er iets meer maken.