BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer stoofvlees uit de dutch oven

 
 

W3b3r-Bokx

Sprokkelaar
Berichten
30
Vandaag voor het eerst stoofvlees gemaakt in de dutch oven op de weber master touch premium.

Als inspiratie het recept van bbq junkie gebruikt.

Voor de eerste keer zeker tevreden, volgende keer ga ik het kruidiger maken.
De temperatuur in de bbq was mooi stabiel maar volgende keer meer brandstof hebben, nu voor het laatste stukje nog moeten bijvullen.

Aanrader om zeker een keer te maken :)

1000016109.jpg


1000016085.jpg


1000016088.jpg


1000016087.jpg


1000016105.jpg
 
Daar mag je me altijd wakker voor maken!

Lekker hoor.
 
Heerlijk, dit zijn gerechten voor deze tijd van het jaar, zeggen ze. Maar ik kan dit altijd eten! 😋
 
Heerlijk. Mooi keteltje stoofvlees.

Tip. Als je er van houdt, het vlees volgende keer kruiden en 50 min, roken. Daarna in niet al te kleine blokjes snijden.
 
Heerlijk. Mooi keteltje stoofvlees.

Tip. Als je er van houdt, het vlees volgende keer kruiden en 50 min, roken. Daarna in niet al te kleine blokjes snijden.
Wat voor hout zou je dan adviseren? En rook je het vlees dan wel in de dutch oven?
 
Wat voor hout zou je dan adviseren? En rook je het vlees dan wel in de dutch oven?
Nee, je rookt het vlees indirect op het rooster.
Ik zou voor rundstoof kiezen voor kers of olijf. Eventueel een vleug eiken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan