- Berichten
- 195
Recentelijk samen met mijn buurman voor het eerst Pulled Pork gemaakt.
Procureur van 3kg op de Weber 57cm.
10.30 erop, 20:30 eraf.
Prachtige mooie temperatuurcurve voor het vlees.
1x even de BBQ moeten terugschroeven.
Resultaat was heerlijk! Zelfde avond nog verwerkt in de "loaded fries" uit het Smokey Goodness 3 boek.
Volgende dag heerlijk op een broodje.
Helaas niet al te veel foto's, maar het idee is duidelijk.
Prachtig mooi "avontuur" om te doen.
Procureur van 3kg op de Weber 57cm.
10.30 erop, 20:30 eraf.
Prachtige mooie temperatuurcurve voor het vlees.
1x even de BBQ moeten terugschroeven.
Resultaat was heerlijk! Zelfde avond nog verwerkt in de "loaded fries" uit het Smokey Goodness 3 boek.
Volgende dag heerlijk op een broodje.
Helaas niet al te veel foto's, maar het idee is duidelijk.
Prachtig mooi "avontuur" om te doen.


