Heb me deze week aan een eerste keer PP gewaagd.
Ik heb me voor de eerste keer strikt aan Noskos zijn wedstrijdrecept gehouden.
Na alle berichten hier te hebben gelezen over PP en THE zone wist ik dat deze ging komen. Maar toen hij gedurende 3 uur op 67C bleef steken was er toch even twijfel.
Iedereen was zeer tevreden over de smaak dus hij zal binnenkort wel terug op de planning staan. En er is zoiets van Practice makes perfect, dus dan zullen we veel moeten oefenen en proeven he.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik heb me voor de eerste keer strikt aan Noskos zijn wedstrijdrecept gehouden.
Na alle berichten hier te hebben gelezen over PP en THE zone wist ik dat deze ging komen. Maar toen hij gedurende 3 uur op 67C bleef steken was er toch even twijfel.
Iedereen was zeer tevreden over de smaak dus hij zal binnenkort wel terug op de planning staan. En er is zoiets van Practice makes perfect, dus dan zullen we veel moeten oefenen en proeven he.







Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk