- Berichten
- 5
Na veel hier te hebben gelezen/ gekeken dacht ik nou moet ik het toch zelf maar is proberen.
Het was een hele toer om de temperatuur een beetje stabiel te houden. Ik heb een oude smoker hiervan is de lucht niet te regelen aan de onderkant. Ik was dus eerst begonnen met gewone houtskool echter werd dit veel te heet en was niet meer koud te krijgen. Toen alles er maar uit gegooit en een snake van briketten gemaakt. Dit ging een stuk beter alleen om hem stabiel rond de 110 te houden moest ik wel continu een brikketje derop en dan er weer af. Al met al best een druk dagje
Maar wel heel leuk om te doen.
Begonnen met 3 kilo procureur. Deze heb ik de avond ervoor voorbereid op de manier van

Hier ging het ook even mis doordat de temperatuur probe onder het vlees zat




De smaak was goed sommige stukken waren wat minder te pullen. Dit heeft denk ik te maken gehad met de vele temperatuur schommelingen.


Het was een hele toer om de temperatuur een beetje stabiel te houden. Ik heb een oude smoker hiervan is de lucht niet te regelen aan de onderkant. Ik was dus eerst begonnen met gewone houtskool echter werd dit veel te heet en was niet meer koud te krijgen. Toen alles er maar uit gegooit en een snake van briketten gemaakt. Dit ging een stuk beter alleen om hem stabiel rond de 110 te houden moest ik wel continu een brikketje derop en dan er weer af. Al met al best een druk dagje

Begonnen met 3 kilo procureur. Deze heb ik de avond ervoor voorbereid op de manier van

Hier ging het ook even mis doordat de temperatuur probe onder het vlees zat




De smaak was goed sommige stukken waren wat minder te pullen. Dit heeft denk ik te maken gehad met de vele temperatuur schommelingen.

