- Berichten
- 33
Na wat burgers en een tomahawk steak werd het tijd voor een eerste keer low and slow.. en dat moesten ribs worden natuurlijk.
Na veel lezen online, youtube videos en rubs uitkiezen een mooi stuk gehaald bij de lokale slager.
Gekozen om de snake methode toe te passen (van te voren eens uitgeprobeerd, de 6 uur was goed haalbaar).
Omdat dit mijn eerste keer was, gekozen om de ribs te halveren en beide een andere rub en bereiding te geven. Het ene stuk besproeien met een mix van appelsap, appelciderazijn en water en het andere stuk in te smeren met saus.
De ribs via de 3-2-1 methode bereid, met sappig, makkelijk van het bot komend vlees als resultaat.. jammer dat het zo snel op was
SSssssSnake... mooi gemiddeld 114° (ikea thermometer.. volgende keer met de iGrill2
Jammer dat de geur niet mee te posten is
Na veel lezen online, youtube videos en rubs uitkiezen een mooi stuk gehaald bij de lokale slager.
Gekozen om de snake methode toe te passen (van te voren eens uitgeprobeerd, de 6 uur was goed haalbaar).
Omdat dit mijn eerste keer was, gekozen om de ribs te halveren en beide een andere rub en bereiding te geven. Het ene stuk besproeien met een mix van appelsap, appelciderazijn en water en het andere stuk in te smeren met saus.
De ribs via de 3-2-1 methode bereid, met sappig, makkelijk van het bot komend vlees als resultaat.. jammer dat het zo snel op was

SSssssSnake... mooi gemiddeld 114° (ikea thermometer.. volgende keer met de iGrill2

Jammer dat de geur niet mee te posten is
