Gisteren spontaan eens een bcc (mijn eerste) met aardappel partjes proberen te bereiden .
Helaas ben ik vergeten om foto's te maken van de voorbereiding.
Recept rub:
1 theelepel mosterdpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel zeezout
? theelepel knoflookpoeder
? theelepel korianderpoeder (ketoembar)
? theelepel komijnenpoeder
? theelepel vers gemalen zwarte peper
De aardappelpartjes gewoon met wat verse rozemarijn en verse tijm in de braadslee.
De kip insmeren met de rub en even een uurtje laten rusten.
BBQ naar ongeveer 190 graden
Aardappelpartjes in de braadslee met een klein beetje olijfolie.
Na ongeveer een uur ? 5 kwartier ziet de kip er zo uit...

De kip was heerlijk mals en sappig.
Helaas ben ik vergeten om foto's te maken van de voorbereiding.
Recept rub:
1 theelepel mosterdpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel zeezout
? theelepel knoflookpoeder
? theelepel korianderpoeder (ketoembar)
? theelepel komijnenpoeder
? theelepel vers gemalen zwarte peper
De aardappelpartjes gewoon met wat verse rozemarijn en verse tijm in de braadslee.
De kip insmeren met de rub en even een uurtje laten rusten.
BBQ naar ongeveer 190 graden
Aardappelpartjes in de braadslee met een klein beetje olijfolie.
Na ongeveer een uur ? 5 kwartier ziet de kip er zo uit...

De kip was heerlijk mals en sappig.