- Berichten
- 3.843
Na het in gebruik nemen en schoon branden van de nieuwe bbq zoveel vertrouwen in de temperatuur regeling dat er ruimte was om toch nog iets grillen.
Op verzoek werd dit de beer can chicken.
Dametje lekker ingesmeerd met olie en de kipkruiden die erbij zaten.
Aardappel partjes, worteltjes en wat champignons erbij.
Gestart met een blokje appelhout en ca 50-60 minuten op 170-175 graden.
Daarna nog wat BBQ saus erop gekwast en nog ca 20 minuten door op 180 graden,
Kip was heerlijk mals, wortel beetgaar en de champignons erg lekker. Aardappels hadden iets gaarder mogen zijn.
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
Op verzoek werd dit de beer can chicken.
Dametje lekker ingesmeerd met olie en de kipkruiden die erbij zaten.
Aardappel partjes, worteltjes en wat champignons erbij.
Gestart met een blokje appelhout en ca 50-60 minuten op 170-175 graden.
Daarna nog wat BBQ saus erop gekwast en nog ca 20 minuten door op 180 graden,
Kip was heerlijk mals, wortel beetgaar en de champignons erg lekker. Aardappels hadden iets gaarder mogen zijn.






Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk