- Berichten
- 62
Eigenlijk niet mijn eerste, maar wel sinds ik mij hier heb aangesloten.
Gewoon met een simpele rub, zelf gemaakt volgens een online recept. Half de ochtend heb ik hem al lekker ingepakt met kruiden. https://www.francescakookt.nl/zelfgemaakte-kipkruiden-met-dank-aan-smokey-goodness/
Daarna de WMT klaargemaakt voor redelijk warm low en slow garen. +/- 165°C volgens de instructie van NOSKOS
Daarna is het slechts geduld hebben. 75 graden op de borst, en 83 in de dij, dat kwam helemaal goed!
Met een lekker, nog sappig kippetje als resultaat.
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
Gewoon met een simpele rub, zelf gemaakt volgens een online recept. Half de ochtend heb ik hem al lekker ingepakt met kruiden. https://www.francescakookt.nl/zelfgemaakte-kipkruiden-met-dank-aan-smokey-goodness/
Daarna de WMT klaargemaakt voor redelijk warm low en slow garen. +/- 165°C volgens de instructie van NOSKOS
Daarna is het slechts geduld hebben. 75 graden op de borst, en 83 in de dij, dat kwam helemaal goed!
Met een lekker, nog sappig kippetje als resultaat.



Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk