- Berichten
- 271
Vandaag alleen thuis met eten, tijd om de bbq aan te steken. Mijn vrouw houdt niet zo van eend
, dus daarvoor gekozen.
De eendenborst ingesneden, met five spices bestrooid en een paar uur laten badderen in de sinasappelsap.
Eerst aangebakken op 180 graden met wat rookhout in het vuur. Daarna nog even indirect op 130 graden tot een kerntemperatuur tot 52 graden.
De marinade met honing ingekookt tot het meer stroopachtig is.
Alles opgediend met baby romaine, mango, bosui, komkommer, granaatappel en koriander.

De eendenborst ingesneden, met five spices bestrooid en een paar uur laten badderen in de sinasappelsap.
Eerst aangebakken op 180 graden met wat rookhout in het vuur. Daarna nog even indirect op 130 graden tot een kerntemperatuur tot 52 graden.
De marinade met honing ingekookt tot het meer stroopachtig is.
Alles opgediend met baby romaine, mango, bosui, komkommer, granaatappel en koriander.