BasBQ
Beef en Steak

Eendenborstfilet op cederhout

 
 
 

Kevintuyp

Pitmaster
Berichten
520
Zoals de titel al doet vermoeden heel simpel: eendenborstfilet op een cederhouten plankje haha.
Vet ingesneden en ingewreven met pyramide zout. Gegaard tot 55 graden kern en toen de bbq naar 200 graden gebracht en allebei de kanten van het eendje gegrild. Vet kant was heerlijk geworden.
Dank voor de aandacht en de foto’s

A5FB28A2-FDE4-4CA8-AB41-9C108A2C9207.jpeg


BC819FB1-05D2-4C2D-9EE3-414E57589262.jpeg


3CEB0931-47EC-4A6E-8F4A-10842DB5AA63.jpeg


B14B2234-376C-4AAD-A205-00B36D62C7AD.jpeg


E80AFAE3-4140-4A89-A33F-0421B79C026B.png
 
Wow, dat ziet er zalig uit!
 
Ziet er heerlijk uit, goed resultaat. Om je vingers bij af te likken 🤣.
 
Dat ziet er erg mals uit , 😋
 
Dat ziet er heerlijk uit!

Hier op het forum zwerft een sinaasappel/amaretto saus rond, die is perfect bij eend.
 
Terug
Bovenaan Onderaan