- Berichten
- 148
Vandaag maar eens aan de slag gegaan met 2 lekkere stukken eendenborst van BBQuality. Wilde graag een salade maken die als voorgerecht zou kunnen dienen.
Ingredienten:
- 2 eendenborsten
- gemengde sla
- gegrilde courgette
- blauwschimmelkaas
- komkommer
- met honing gecarameliseerde pecan noten
Eendenborsten op smaak gebracht met zeezout en peper en daarna 2 minuten op de vleeskant op direct vuur (200 gr) en daarna 3 minuten op de vetkant. Daarna indirect naar 52 graden gebracht. Tien minuten liggen en je kunt ze aansnijden.
Thuisfront is niet perse fan van eend, maar deze salade werd toch zeer goed ontvangen.
Bijgevoegd enkele foto’s ter illustratie.
Ingredienten:
- 2 eendenborsten
- gemengde sla
- gegrilde courgette
- blauwschimmelkaas
- komkommer
- met honing gecarameliseerde pecan noten
Eendenborsten op smaak gebracht met zeezout en peper en daarna 2 minuten op de vleeskant op direct vuur (200 gr) en daarna 3 minuten op de vetkant. Daarna indirect naar 52 graden gebracht. Tien minuten liggen en je kunt ze aansnijden.
Thuisfront is niet perse fan van eend, maar deze salade werd toch zeer goed ontvangen.
Bijgevoegd enkele foto’s ter illustratie.