Romson
Kooltjesharker
- Berichten
- 181
Afgelopen weekend hadden we bezoek en moest ik even snel verzinnen wat er gegeten moest worden. Na eindeloze gedachten van de meest exotische gerechten viel bij mij het kwartje... zoveel zullen we toch niet eten. Dan maar een kleiner portie van de exotische gerechten? Al snel bleek ik nog een probleem te hebben en dat was een tekort aan tijd en ingrediënten.
Uiteindelijk dan maar wat snellere hapjes. Moinkballs (recept van Nasq), jerk chickenwings en daarna nog een schotel met chorizodip (recept van bbqjunkienl).
De Moinkballs waren als eerst omdat die op de laagste temperatuur moesten en zodoende kon ik per vervolg gerecht de temperatuur in de Q opschroeven. Dit ging gepaard met de nodige biertjes. Het is mij helemaal ontschoten foto's te maken van de overige gerechten en ik geef het speciaalbier daarvan de schuld.
De moinkballs waren overheerlijk! Als enige aanpassing dat er cheddar is gebruikt in plaars van parmezaanse kaas. Ik weet nu in ieder geval welke snack er sowieso op het menu komt wanneer er borrelhapjes gemaakt moeten worden.
Gauw naar het volgende weekend om weer wat leuks te maken!
Verstuurd vanaf mijn SM-S921B met Tapatalk
Uiteindelijk dan maar wat snellere hapjes. Moinkballs (recept van Nasq), jerk chickenwings en daarna nog een schotel met chorizodip (recept van bbqjunkienl).
De Moinkballs waren als eerst omdat die op de laagste temperatuur moesten en zodoende kon ik per vervolg gerecht de temperatuur in de Q opschroeven. Dit ging gepaard met de nodige biertjes. Het is mij helemaal ontschoten foto's te maken van de overige gerechten en ik geef het speciaalbier daarvan de schuld.
De moinkballs waren overheerlijk! Als enige aanpassing dat er cheddar is gebruikt in plaars van parmezaanse kaas. Ik weet nu in ieder geval welke snack er sowieso op het menu komt wanneer er borrelhapjes gemaakt moeten worden.
Gauw naar het volgende weekend om weer wat leuks te maken!


Verstuurd vanaf mijn SM-S921B met Tapatalk