F
fvanleijden
Gast
De Weber OTS 47cm staat nu voor de tweede zomer in de tuin. Inmiddels ben ik tot de conclusie gekomen dat low'n'slow mijn ding is. Lekker klooien met de Maverick ET-73, snoeihout van mijn appelbomen en dankzij dit forum Ecobrasa in plaats van Weber Long Lasting.
Komende vrijdag gaan er twee baby back ribs op de Q uit het proefpakket van B&S. Een normale en een Iberico. Eens kijken of het het veschil merken.
Daarna wil ik graag aan de maple bacon beginnen, maar dan moet ik eerst goed zout voor het pekelen...
Dankzij dit forum heb ik in ieder geval al de nodige dingen geleerd en verder vind ik amazingribs.com een geweldige bron voor recepten, zoals de Tennessee Hollerin' Whisky barbecue sauce.
Komende vrijdag gaan er twee baby back ribs op de Q uit het proefpakket van B&S. Een normale en een Iberico. Eens kijken of het het veschil merken.
Daarna wil ik graag aan de maple bacon beginnen, maar dan moet ik eerst goed zout voor het pekelen...
Dankzij dit forum heb ik in ieder geval al de nodige dingen geleerd en verder vind ik amazingribs.com een geweldige bron voor recepten, zoals de Tennessee Hollerin' Whisky barbecue sauce.