BasBQ
Beef en Steak

Een nieuwe liefhebber van low & slow

F

fvanleijden

Gast
De Weber OTS 47cm staat nu voor de tweede zomer in de tuin. Inmiddels ben ik tot de conclusie gekomen dat low'n'slow mijn ding is. Lekker klooien met de Maverick ET-73, snoeihout van mijn appelbomen en dankzij dit forum Ecobrasa in plaats van Weber Long Lasting.

Komende vrijdag gaan er twee baby back ribs op de Q uit het proefpakket van B&S. Een normale en een Iberico. Eens kijken of het het veschil merken.

Daarna wil ik graag aan de maple bacon beginnen, maar dan moet ik eerst goed zout voor het pekelen...

Dankzij dit forum heb ik in ieder geval al de nodige dingen geleerd en verder vind ik amazingribs.com een geweldige bron voor recepten, zoals de Tennessee Hollerin' Whisky barbecue sauce.
 
Hoi, welkom hier
 
Welkom en veel plezier!!!
 
Hoi F, gezellig dat je mee komt roken op dit fijne forum!
 
Welkom bij de club! Maple bacon is mijn favoriet.

Naar wat voor zout ben je op zoek?
 
De recepten vragen om pink salt van 6% en volgens de calculator hier op de site red ik het niet met colorozo. Dus ik ben op zoek naar iets sterkers...
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Als je, je adres even per pm geeft dan stuur ik wat 'Leo' zout van 3% daar kan je de meeste bacon recepten mee maken
 
Welkom!
 
Van harte welkom Fabian!
 
Een warm welkom Fabian!
 
hoi Fabian,
welkom bij dit edele genootschap
 
Terug
Bovenaan Onderaan