Je wordt op zondagmorgen wakker en denkt dat was een (te) gezellig feestje gisteravond en je hebt een gezonde trek?
Hier misschien een lekkere en zeer makkelijke oplossing.
Wat heeft men nodig?
5/6 eieren
Ongeveer 200ml creme fraiche
Paar plakken bacon / ontbijtspek
1 el. (blad)peterselie
2/4 (vloeistof dichte) vormen 10/12 cm doorsnee
Je begint met de bbq aan te steken en laten hem warm worden tot een graad of 180/200
Dan gaan we de eieren en creme fraiche mengen/kloppen met 1el peterselie er doorheen.
Dat schuiven wij even naar de zijkant.
We pakken onze vormen en bekleden die met het bacon (ook de bodem).
Daarin gaat onze eiermengsel en dat kan dan op onze voorverwarmde bbq tot alles mooi gestold is. (15 tot 30 minuten).
Dat serveren wij op een geroosterd broodje met een heerlijk kopje thee.
En nu laat ik de foto's hun werk doen.
Ps1 recept is van een engels sprekende dame op 24Kitchen.
Ps 2 ik heb er in 1 een beetje peper in gedaan voor een beetje pit wat ik wel lekker vindt
En voor de oplettende kijker.
Ja ik ben erachter gekomen dat mijn vormpjes niet vloeistof dicht waren. Dat heb ik verholpen door er bakpapier erin te prutsen.
Verstuurd vanaf mijn SM-T110 met Tapatalk
Hier misschien een lekkere en zeer makkelijke oplossing.
Wat heeft men nodig?
5/6 eieren
Ongeveer 200ml creme fraiche
Paar plakken bacon / ontbijtspek
1 el. (blad)peterselie
2/4 (vloeistof dichte) vormen 10/12 cm doorsnee
Je begint met de bbq aan te steken en laten hem warm worden tot een graad of 180/200
Dan gaan we de eieren en creme fraiche mengen/kloppen met 1el peterselie er doorheen.
Dat schuiven wij even naar de zijkant.
We pakken onze vormen en bekleden die met het bacon (ook de bodem).
Daarin gaat onze eiermengsel en dat kan dan op onze voorverwarmde bbq tot alles mooi gestold is. (15 tot 30 minuten).
Dat serveren wij op een geroosterd broodje met een heerlijk kopje thee.
En nu laat ik de foto's hun werk doen.
Ps1 recept is van een engels sprekende dame op 24Kitchen.
Ps 2 ik heb er in 1 een beetje peper in gedaan voor een beetje pit wat ik wel lekker vindt
En voor de oplettende kijker.
Ja ik ben erachter gekomen dat mijn vormpjes niet vloeistof dicht waren. Dat heb ik verholpen door er bakpapier erin te prutsen.





Verstuurd vanaf mijn SM-T110 met Tapatalk