- Berichten
- 227
Eerst lekker buikspekkie in de droge pekel na t recept van southern dutch BBQ
Na 5 dagen afgespoeld en even een dagje drogen in de koelkast
Daarna lekker 10 uurtjes koud gerookt
Daarna weer ingepakt een dagje in de koeling en dan Vervolgens lekker low&slow ongeveer 3 uurtjes warm gerookt met appelhoutchunks
Start temp
Eind temp na 3 uurtjes
En.toen
nog even een.nachtje ingepakt in de koelkast om de rook er nog lekker in te laten trekken.
Eind al goed super lekker


Na 5 dagen afgespoeld en even een dagje drogen in de koelkast

Daarna lekker 10 uurtjes koud gerookt


Daarna weer ingepakt een dagje in de koeling en dan Vervolgens lekker low&slow ongeveer 3 uurtjes warm gerookt met appelhoutchunks


Start temp

Eind temp na 3 uurtjes

En.toen

nog even een.nachtje ingepakt in de koelkast om de rook er nog lekker in te laten trekken.
Eind al goed super lekker











