Hallo fervente bbqers
Ik heb een leuke beginners vraag.
Ben mijzelf een beetje aan het inlezen om een schinken te maken.
Kan mij prima redden met het pekelen en drogen en koud roken maar dan komt het probleem.
Het drogen/rijpen na het roken waar zou dat het beste kunnen?
Ik weet dat het op een droge, donkere, koele, schone en tochtige plek in huis het mooiste is maar ik kan niet bedenken waar in huis ik zo iets heb. En zeker heden daags met die ?over? ge?soleerde huizen is dat in mijn optiek een probleem.
Of denk ik teveel na en zie ik bacteri?n en andere ongezonde dingen?
Vroeger hing het toch ook in de kamer bij de warme schoorsteen?
En ik ben niet in het bezit van een super geweldige en vooral gewilde kelder.
Met vriendelijke groet M.Z.N.
Ik heb een leuke beginners vraag.
Ben mijzelf een beetje aan het inlezen om een schinken te maken.
Kan mij prima redden met het pekelen en drogen en koud roken maar dan komt het probleem.
Het drogen/rijpen na het roken waar zou dat het beste kunnen?
Ik weet dat het op een droge, donkere, koele, schone en tochtige plek in huis het mooiste is maar ik kan niet bedenken waar in huis ik zo iets heb. En zeker heden daags met die ?over? ge?soleerde huizen is dat in mijn optiek een probleem.
Of denk ik teveel na en zie ik bacteri?n en andere ongezonde dingen?
Vroeger hing het toch ook in de kamer bij de warme schoorsteen?
En ik ben niet in het bezit van een super geweldige en vooral gewilde kelder.

Met vriendelijke groet M.Z.N.