Vandaag mijn oude jeugdvriend geofferd op de primo
Donald Duck eerst ge?njecteerd met wat ketjap kerrie knoflook peper en zout.
Daarna de huid kruislings ingesneden en gekruid en in de ketjap gezet.
1 nachtje in de koelkast
Vandaag op de bbq te beginnen op 120 graden en de temperatuur op laten lopen tot 185 graden.
Bij 82 graden kern hem eraf gehaald.
Vandaag eerst de borst opgegeten.
De rest van de eend ontdaan van de botten en in stukjes gesneden om morgen een wok schotel van te maken
Mij is het goed bevallen, best lekker.
Donald Duck eerst ge?njecteerd met wat ketjap kerrie knoflook peper en zout.
Daarna de huid kruislings ingesneden en gekruid en in de ketjap gezet.
1 nachtje in de koelkast
Vandaag op de bbq te beginnen op 120 graden en de temperatuur op laten lopen tot 185 graden.
Bij 82 graden kern hem eraf gehaald.

Vandaag eerst de borst opgegeten.

De rest van de eend ontdaan van de botten en in stukjes gesneden om morgen een wok schotel van te maken

Mij is het goed bevallen, best lekker.