BBQ-genoten.
In mijn zoektocht naar een camping in Zuid-Frankrijk waar je nog een houtskool BBQ mag gebruiken dacht ik er eentje gevonden te hebben. Op de site van een aanbieder van stacaravans stond dat Houtskool en gas was toegestaan. Dus Joepie en geboekt. Nu heb ik toch maar even gevraagd bij de camping en de aanbieder: het mag toch niet.. Dus helaas kan mijn WGA niet mee. Bij de caravan staat een gas BBQ, maar volgens mij van slechte kwaliteit (op basis van eerdere ervaringen, wss gewoon een plaat/plancha)
Ik ben dus aan het overwegen een gas WGA aan te schaffen om toch enigszins te BBQ'en. Maar ik vraag me af, wat zijn jullie ervaringen. Is het waard om zo'n ding te kopen, of zal ik me erbij neerleggen en het bij grillen op de plaat te houden op de gas BBQ die al op de camping staat.
Kan je eigenlijk bijvoorbeeld roken op een gas WGA (ik neem aan van wel?) , Low en slow Pulled pork,Pichana, Moinks, zalm op een plank etc etc maken ?? Of is het de aankoop toch niet waard?
Kortom, wat zijn jullie ervaringen/adviezen? Ik heb argumenten nodig om een Gas WGA aan te schaffen, om de directeur hier te overtuigen.
(ik heb al 4 BBQ's staan hier...)
Thanks, Jeroen
In mijn zoektocht naar een camping in Zuid-Frankrijk waar je nog een houtskool BBQ mag gebruiken dacht ik er eentje gevonden te hebben. Op de site van een aanbieder van stacaravans stond dat Houtskool en gas was toegestaan. Dus Joepie en geboekt. Nu heb ik toch maar even gevraagd bij de camping en de aanbieder: het mag toch niet.. Dus helaas kan mijn WGA niet mee. Bij de caravan staat een gas BBQ, maar volgens mij van slechte kwaliteit (op basis van eerdere ervaringen, wss gewoon een plaat/plancha)
Ik ben dus aan het overwegen een gas WGA aan te schaffen om toch enigszins te BBQ'en. Maar ik vraag me af, wat zijn jullie ervaringen. Is het waard om zo'n ding te kopen, of zal ik me erbij neerleggen en het bij grillen op de plaat te houden op de gas BBQ die al op de camping staat.
Kan je eigenlijk bijvoorbeeld roken op een gas WGA (ik neem aan van wel?) , Low en slow Pulled pork,Pichana, Moinks, zalm op een plank etc etc maken ?? Of is het de aankoop toch niet waard?
Kortom, wat zijn jullie ervaringen/adviezen? Ik heb argumenten nodig om een Gas WGA aan te schaffen, om de directeur hier te overtuigen.

Thanks, Jeroen