C
Chielles
Gast
Op mijn nieuwe bbq-wagen heb ik de standaard gerechten voor het eerst gemaakt. Allemaal met de info van deze site, dus dank daarvoor. Alles was een groot succes.
Ik heb een kleine ingeving van mijzelf toegepast wat ik niet veel zie; ik gebruik die briketten bakjes. Met de minion methode ongeveer 12 brandende op 12 koude briketten geeft iedere keer een goede temperatuur, zeker niet te heet. Ik moet nog veel leren, maar het begin is er.
Ik laat even alleen de plaatjes zien, jullie weten zelf als geen ander hoe je dit allemaal moet bereiden.
Picanha:
Baby back ribs:
En de Pulled Pork:
Alles natuurlijk met friet en een biertje
Zie ook http://www.bbqgenootschap.nl/forum/diy/wagen-voor-de-master-touch-met-frituurpan/
Ik heb een kleine ingeving van mijzelf toegepast wat ik niet veel zie; ik gebruik die briketten bakjes. Met de minion methode ongeveer 12 brandende op 12 koude briketten geeft iedere keer een goede temperatuur, zeker niet te heet. Ik moet nog veel leren, maar het begin is er.
Ik laat even alleen de plaatjes zien, jullie weten zelf als geen ander hoe je dit allemaal moet bereiden.
Picanha:


Baby back ribs:

En de Pulled Pork:




Alles natuurlijk met friet en een biertje


Zie ook http://www.bbqgenootschap.nl/forum/diy/wagen-voor-de-master-touch-met-frituurpan/