Zo, dat was lekker. Van de vier slabs die ik bij de slager gehaald heb, zijn er twee opgegeten. Voor de rest hadden we echt geen ruimte meer. Het waren slabs van zo'n 6-7 cm dik, dus we zijn trots dat we die twee naar binnen hebben gewerkt.
De foto's:
Het verwijderen van het membraan:

De rub zit erop:

Op het Webertje:

Drie uur op 125 graden, zal ongeveer 110 daadwerkelijk zijn:

Drie kwartier in de folie met sap:

Met de glaze erover nog een kwartiertje terug:

Moeder de vrouw is haar best aan het doen om de botjes niet ook op te eten:

Zoals gezegd, er zijn geen aardappeltjes of fruitsalades gegeten. We zaten vol met heerlijke ribs.
Bedankt iedereen!
De foto's:
Het verwijderen van het membraan:

De rub zit erop:

Op het Webertje:

Drie uur op 125 graden, zal ongeveer 110 daadwerkelijk zijn:

Drie kwartier in de folie met sap:

Met de glaze erover nog een kwartiertje terug:

Moeder de vrouw is haar best aan het doen om de botjes niet ook op te eten:

Zoals gezegd, er zijn geen aardappeltjes of fruitsalades gegeten. We zaten vol met heerlijke ribs.
Bedankt iedereen!